Τα Νέα μας   (Ιούνιος-2018)

Γνωρίζουμε στα μέλη, στις φίλες και τους φίλους του Πανανδριακού Συλλόγου Ναυτικών τα κάτωθι: Το μεσημέρι της 1ης Ιουνίου 2018 στο γραφείο του Πανανδριακού Συλλόγου Ναυτικών, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου, συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο και πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη (ανοικτή ακρόαση) με την δικηγόρο ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΗ ΣΟΦΙΑ του δικηγορικού γραφείου BCLA για το θέμα της περικοπής των συντάξεων και διεκδίκησης των αναδρομικών λόγω αντισυνταγματικότητας των νόμων. Της υποβάλαμε κάθε δυνατή ερώτηση περί της διαδικασίας και απάντησε σε όλες μας τις ερωτήσεις - απορίες. Τέλος αποφασίσαμε ότι ο μόνος τρόπος διεκδίκησης είναι η δικαστική οδός και αυτό συνιστούμε. Δικαίωμα προσφυγής έχουν όλοι οι νόμιμοι συνταξιούχοι του ΝΑΤ (ναυτικοί, χήρες ή τέκνα).

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο του Συλλόγου (πρωινές Ώρες Δευτέρα - Παρασκευή) ή να καλείτε   τον Πρόεδρο  Τσαούση Γιώργο Τηλ. 6977286976  ή  τον Γ.Γ.  Τηνιακό Γιώργο στα τηλέφωνο, 6974880860.

Γνωρίστε τον Σύλλογο μας

To Δ.Σ.  ειναι διάθεσή σας

Δ.Σ. του Συλλόγου :

Πρόεδρος: Τσαούσης Γεώργιος, Α Αντιπρόεδρος: Μπουλμέτης Ιωάννης, Β Αντιπρόεδρος: Αντωνέλλος Ανδρέας, Γενικός Γραμματέας: Τηνιακός Γεώργιος,     Β. Γραμματέας: Γλυνός Νικόλαος ,    Ταμίας:  Ψυχάλης Εμμανουήλ,  Β.Ταμίας: Καραουλάνης Νικόλαος,

Μέλη Δ.Σ. Τηνιακός Ιωάννης, Κουρτέσης Ιάκωβος, Κουμαριανός Κωνσταντίνος.

Εξελεγκτική Επιτροπή: Μεντίνης Δημήτριος, Καρυστινός Δημήτριος, Καλογρίδης Λεωνίδας.