Τα Νέα μας   -  2018

2018-06-02

Γνωρίζουμε στα μέλη, στις φίλες και τους φίλους του Πανανδριακού Συλλόγου Ναυτικών τα κάτωθι: Το μεσημέρι της 1ης Ιουνίου 2018 στο γραφείο του Πανανδριακού Συλλόγου Ναυτικών, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου, συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο και πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη (ανοικτή ακρόαση) με την δικηγόρο ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΗ ΣΟΦΙΑ του δικηγορικού γραφείου BCLA για το θέμα της περικοπής των συντάξεων και διεκδίκησης των αναδρομικών λόγω αντισυνταγματικότητας των νόμων. Της υποβάλαμε κάθε δυνατή ερώτηση περί της διαδικασίας και απάντησε σε όλες μας τις ερωτήσεις - απορίες. Τέλος αποφασίσαμε ότι ο μόνος τρόπος διεκδίκησης είναι η δικαστική οδός και αυτό συνιστούμε. Δικαίωμα προσφυγής έχουν όλοι οι νόμιμοι συνταξιούχοι του ΝΑΤ (ναυτικοί, χήρες ή τέκνα).

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο του Συλλόγου (πρωινές Ώρες) ή να καλείτε καθημερινά τον Πρόεδρο Τσαούση Γιώργο Τηλ. 6977286976 και Γ.Γ. Τηνιακό Γιώργο στα τηλέφωνο, 6974880860.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Πανανδριακος Σύλλογος Ναυτικών σε Τακτική Γεν.Συνέλευση στις 16/9/18 ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 πμ στο Δημοτικό Θέατρο (χειμερινό θέατρο )

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Λογοδοσία πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου.
2. Οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης χρήσης 2017-18
3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
4. Απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου
5. Εκλογή 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής
6. Εκλογές για ανάδειξη 7 τακτικών και 3 αναπληρωματικών μελών για το Δ.Σ διετούς θητείας
7. Εκλογές για ανάδειξη 3 τακτικών και 2 αναπληρωματικών μελών για την Εξελεγκτική Επιτροπή διετούς θητείας
8. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις

Υπενθυμίζουμε ότι στη Γεν.Συνέλευση μπορούν να πάρουν μέρος μόνο οι ταμειακώς εντάξει ή καταβάλλουν την υποχρέωσή τους μισή ώρα πριν την έναρξη της Γεν.Συνέλευσης.
Την ημέρα της Γ.Σ. δεν γίνονται νέες εγγραφές για το νέο Δ.Σ
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γεν.Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 23/09/2018 χωρίς άλλη πρόσκληση, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με τα αυτά θέματα ημερήσιας διάταξης.
Υπενθυμίζεται ότι όσα μέλη θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα στις εκλογές πρέπει να είναι ταμειακώς εντάξει και να υποβάλλουν υποψηφιότητα με αίτηση τους στο ΔΣ του Συλλόγου μέχρι 23/9/2018.

Για το Δ.Σ

Γ. Τσαούσης                             Γ. Τηνιακός